Kış Tarzınızı Belirleyin | Kış İçin 7 Kombin Önerisi

Kış Tarzınızı Belirleyin | Kış İçin 7 Kombin Önerisi

Kış İçin 7 Kombin Önerisi | Kış Tarzınızı Belirleyin

Güzel görünmek mi, üşümemek mi? Tabii ki her ikisi de…
Kış aylarında kıyafet seçimi yaparken önceliğimiz hep üşümemek, üşütmemek oluyor. Genelde nasıl rahat oluruz? En sıkı nasıl giyiniriz ve soğuklardan korunuruz diye düşünüyoruz ve stilimizi geri plana atıyoruz.

Oysaki üşümeyip, rahat giyinip tarz olmak mümkün desek ne dersiniz? sesinizi duyar gibiyiz.

Soğuk havalarda da tarzından ödün vermek istemeyenler için Tuğba 2022/2023 koleksiyonundan en güzel, en moda parçalarını seçtik. Kışlık kombinleriniz en az yazlık kombinleriniz kadar güzel olsun istedik!

Triko Elbise
Her sezonun kombini kolay, en kullanışlı, kurtarıcı parçası şüphesiz elbiseler.
Kışın en kurtarıcı parçası ise kuşkusuz triko elbiseler!
Uygun fiyata her renkte, her boyda her kalınlıkta kolaylıkla bulabileceğiniz bu elbiseleri 5 dakika içinde giyip evden çıkabilir, çok şık gözükebilirsiniz. Altına postal ya da uzun çizmeyle kombinleyebilir, bu sezonun trendleriyle stilinizi en iyi şekilde yansıtabilirsiniz. Boğazlı triko elbiseler ise bizim en beğendiklerimizden!

Blazer Ceket
Blazer ceketler son yıllarda çok sevilen, her stilden kadının kullandığı, günlük kombinlerde sık sık gördüğümüz bir parça.
Yünlü, kalın blazer ceketin içine basic bir kazak giymek ve dış giyim olarak kullanılması çok moda!

İster önü kapalı kullanın ister önü açık. Blazer ceketinizin duruşuna bayılacaksınız!
Biz düğme detaylı, kruvaze kapama ceketinin desenine, düğmelerine, boyuna bayıldık.

Trençkot
Zamandan ve sezondan bağımsız her daim trend trençkotlar tabii ki kombin önerilerimizin arasında!
Senelerdir en sevilen dış giyim sıralamasında zirvede olan trençkotlar spor şık görünümü yağmurdan ya da rüzgardan koruyan yapısıyla geçiş mevsimlerinin en sevilen parçası olarak gardıroplarımızda yerini alıyor.

İçine giyilecek dümdüz basic bir triko ya da tişört ile de şık görünebileceğiniz, kombinlemesi çok kolay olan, rahat, tarz trençkotlar uzun seneler boyunca trendlerden inmeyecek gibi gözüküyor. Siz hala bu trende katılmadıysanız, şimdi tam zamanı!
Toprak tonlarındaki trençkotlar bize göre, en kullanışlı ve tarz modeller! İster önü açık bir şekilde giyin, isterseniz de önünü kapatıp kullanın, iki haliyle de çok güzel. Pantolon, etek ile yaptığınız kombinler ya da tek parça elbiselerin üstüne aldığınız trençkot ile her daim stil sahibi görünebilirsiniz.

Suni Kürk
Kürkler artık yalnızca özel günlerde giyilmiyor. Günlük kombinlerde de sıkça kullanılıyor! Daha spor bir hal alan suni kürkler, yumuşak dokusu, tatlı mı tatlı görüntüsüyle hem sizi sıcacık tutuyor hem de spor-şık tarzını anında yakalamanızı sağlıyor.
Basic bir triko altına giyeceğiniz bir jean ya da jogger pantolon ile sokağın ısısını yükseltirken, şehrin dinamizmine stilinizle eşlik edebilirsiniz.

Tuğba koleksiyonunda kullanılan suni kürkler, hiçbir hayvana zarar verilmeden üretiliyor. Siz de kürk alırken, bu detaya kesinlikle çok dikkat etmelisiniz.

Hatta, biz sizin için bir tane seçtik  bile.  Dinamik kesimi, stil sahibi görünüşü ile suni kürk detaylı bu modeli sitemizden gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz.

Jogger Pantolon
Keşke pijama moda olsa!” diyenlerin en sevdiği model Jogger Pantolon.
En az pijama kadar rahat olan jogger pantolonların yaz sezonunda yakaladığı popülerlik kışta da devam ediyor. Yünlü, yumuşacık, bol tasarımlı bu eşofman altlarını bir kere giydikten sonra başka bir şey giymek istemeyeceksiniz.
Jogger pantolonlarınızı tişört, sweatshirt ve oversize blazer ceketler ile kombinleyebilir rahat sokak stilinizle göz doldurabilirsiniz.
Jogger pantolonlarınızla yaptığınız zahmetsiz kombinlerinizin üstüne alacağınız oversize görünümlü yünlü kabanlar ile moda haftası sokak stilini yansıtabilirsiniz.

Etek
Kış mevsiminde de tarzından ödün vermeyenler eteğin yalnızca yazın giyilmediğini bilir! Sezonun trendi deri, kalın, yünlü kışlık etekler soğuk havalarda sizi sıcak tutup kışın da şıklığınıza şıklık katmaya devam ediyor.
Altına giyeceğiniz uzun çizme, üstüne de kazak, triko ya da gömlek giyerek kombininizi tamamlayabilirsiniz.
Etek üstüne giyeceğiniz sweatshirtü opak çorap ve sneaker ile kombinleyebilir, oversize kaşe bir kaban ya da şişme mont ile kombininizi tamamlayabilir, dinamik, şehirli stilinizle hayatın tüm yoğunluğunda tarzınıza ben burdayım diyebilirsiniz.

Gömlek Ceket
Kış sezonunda ortalığı kasıp kavuracak gömlek ceketlerden bir tane muhakkak edinmelisiniz.
Oldukça kalın, üşütmeyecek, çok tarz ve şık görünmenizi sağlayacak bu ceketlerden renk renk edinmenizi öneriyoruz.
Çünkü bu kış gerçekten çok moda olacaklar! Ayrıca oversize kesimi ile fazla kiloları örtmek için de birebir!
İster pantolonlarla, isterseniz eteklerle hatta elbiselerle kombinleyebilir, çabasız şıklığınızla göz doldurabilirsiniz.
 
Etiketler: Moda, FW22/23, Sonbahar-Kış22/23, Moda, Giyim, Alışveriş
Kasım 08, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı

İnternet sitemizi ziyaretinizle birlikte mevzuata uygun şekilde işlenmeye başlanan kişisel verileriniz hakkında bilgi almak için aydınlatma metnimizi ve gizlilik ve çerez politikamızı ziyaret ediniz.