2022/2023 Sonbahar | Kış Sezonu Trendleri

2022/2023 Sonbahar | Kış Sezonu Trendleri

Kış Sezonuna Yeni Bir Pencere Açmaya Ne Dersiniz?
2022/2023 Sonbahar-Kış sezonuna genel bir bakış attığımız ilk izleniminiz; son derece pozitif, güçlü ve göz alıcı tasarımların bizi beklediği. Renkler daha canlı, etekler daha karakteristik, çizgiler ise çok daha feminen.
Derilerden tutun da transparan ve akışkan kumaşlara kadar pek çok farklı dokuyla sezonu karşılayan Tuğba Sonbahar/Kış 2022-2023 koleksiyonu her zaman olduğu gibi şaşırtmaya ve ilham olmaya devam ediyor.
Eğer vintage tasarımlardan hoşlanıyorsanız size bir de müjde verelim. Tüvit, dolaplarımıza geri dönüyor. İşte 2022-2023 Sonbahar/Kış sezonunun öne çıkan trendleri…

Asi ve Güçlü: Deri Tasarımlar
Bu sezon deri, siyahtan toprak tonlara oldukça geniş bir renk yelpazesinde karşımıza çıkıyor. Asi ya da sofistike hemen hemen her çizgide tasarımın ana malzemesi olan deri güçlü bir duruşun kilit parçası. Bu trendi etek, elbise, pantolon gibi ana parçalar ya da eldiven ve çizme gibi tamamlayıcı parçalar ile kombinleyebilirsiniz.

Uzun, kısa, asimetrik gibi pek çok farklı formda karşımıza çıkan kadın deri elbise modelleri bu sezonun yıldız parçaları arasında yer alıyor.
Bu da demek oluyor ki bu sezon herkes mutlaka kendi vücut tipine ve tarzına uygun bir deri elbiseyi gardırobuna ekleyecek.

Stilinize uygun deri parçaları bulmak için Tuğba kış koleksiyonuna göz atmayı unutmayın.

Tüvit Nostaljisi
Tüvit tasarımları tanımlayacak en iyi kelime: Sofistike. Özellikle Chanel podyumlarında görmeye aşina olduğumuzda tüvit, yeni sezonda moda dünyasında daha görünür bir hal alıyor. Kısa-uzun-oversize fark etmeksizin girdiği her formda şık görünümü sunan bu nostaljik ve ikonik kumaş, Tuğba tasarımcıların elinde adeta devleşiyor. Siyah-beyaz ya da renkli; sizin favoriniz hangisi?

Sıcacık Örgü ve Trikolar
Üşümeden stil sahibi görünmek mi? Daha iyi bir haber olamaz.
Sıcacık ve samimi! Örgü elbiseler, yeni sezonda gardıropların favori parçası olmakta iddialı. Tuğba tasarımcılarının gözünden hiç düşmeyen bu trend, yeni sezonda özellikle tek parça ile hem sıcaklık hem şıklık sunarak bu sezon kalbinizi çalmaya aday.
Tabiki sadece elbiseler değil! Sıcacık trikoları, kazakları bu kış kara ihtiyaç duymadan, jean, yünlü pantolonlar, etekler ve kalın tabanlı botlarla kombinleyip şehrin dinamizmine konforla ayak uydurabilirsiniz.


Pantone’nin En Güzel Rengi Pembe
Aslında “Valentino Pembesi” demek de kimseyi şaşırtmazdı… Pembenin bu en canlı ve adeta iştah açan tonu ilk bakışta biraz cesur bir renk gibi görünse de dünya podyumları gözümüzü bu renge alıştırmayı başarıyor. Canlı renkler sezonun geneline hakim olsa da pembe kesinlikle başrol oyuncusu. Eğer tepeden tırnağa pembe giyinmek sizin için halen “fazla” geliyorsa, farklı renklerle kombinlemeyi deneyebilirsiniz.

Sade Ama Vazgeçilmez: Maskülen Takımlar
Tek hamle ile güçlü bir görünüm elde etmek istiyorsanız bu sezon da kurtarıcınız maskülen parçalar olacak. Kot pantolonunuzun üzerine blazer bir ceket de alabilirsiniz, baştan aşağı maskülen bir takım da tercih edebilirsiniz. Önemli olan kolye, küpe ya da ayakkabı gibi detayları feminen tercih ederek tarzınızı dengelemek.

Hareketli Pililer
Pililer, hem ofis şıklığına katkıda bulunmak hem de sokak stilinizi hareketlendirmek için ideal. 20’li yıllardan beri hanımefendi çizgisini koruyan pilili etek ve elbiseler, yeni sezonun ruhuna sadelik katıyor. 

Çizgisi Farklı
Çizgiler boyut değiştiriyor. Enine, baklava, kare… Yeni sezonda farklı kumaşların ve farklı dokuların geometriyle buluşmasına şahitlik ediyoruz. Çizginin dışına çıkmaya cesaretiniz var mı?

Romantik ve Pastel: Tüller

Yoğun günlerde ve yağışlı havalarda bile feminen duruşundan ödün vermek istemeyen kadınlar için pastel tüller bu sezon da karşımızda... Etek ya da elbisede bu trendi tercih ederken ışıltılı bir ceket ile akşam davetlerine maskülen bir palto ile toplantıya bile gidebilirsiniz. 
 
Etiketler: FW22/23, Sonbahar/Kış, Kış Sezonu, Moda, Giyim
Kasım 08, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı

İnternet sitemizi ziyaretinizle birlikte mevzuata uygun şekilde işlenmeye başlanan kişisel verileriniz hakkında bilgi almak için aydınlatma metnimizi ve gizlilik ve çerez politikamızı ziyaret ediniz.